ФИРМА сертификат

Профил

    Компаниятя е създадена през 1998 година със седалище в град Чорлу/ТУРЦИЯ като специализирана строителна фирма.  Предмет на дейност на фирмата е производство, проектиране и монтаж на системи SİFONİKA за вакуумно отводняване на големи покривни повърхности и дренажни системи за отводняване. Обектите за приложиние са промишлени зони, заводи, търговски и културни центрове, индустриални сгради, жилищни комплекси ,хотели и стадиони.С гордост заявяваме,че фирмата ни е една от водещите в областа си,  и е първата и единственната фирма в Турция, която произвежда и използва своите тръби, фитинги, воронки и крепежни елементи с марка SİFONİKA.

Мисия

     Имайки предвид глобалното затопляне през поледните години и увеличението на валежите които са причина за наводнения носещи сериозни последици и загуби,фирмата ни е поела гражданска отговорност и зъдължение да запознае собствениците на фирми със системата SİFONİKA,като ги осведоми за предимствата на системата и как те могат рационално да разрешат проблемите с отводняването и да предотвратят наводненията  на сгради и помещения.

Визия

    Целта на фирмата ни е да  създаде ресурси за развитието на общи ценности и разшири ситемата SİFONİKA,основани на доверие и ефикасно обслужване на клиентите.

 

Политика за качество

    Професионално развитие и създаване на модерни технологии за производство на качествени продукти,отговяращи на изискваниятя на клиентите